ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία μας είναι από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξοπλισμού στην Ελλάδα για τα πρατηρία καυσίμων, τα βυτία και τις αποθήκες καυσίμων . Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων και πολλά από τα προϊόντα που η εταιρεία διαθέτει στην αγορά αναπτύσσονται από τους δικούς μας ειδικευμένους τεχνικούς. Από το 2009 κατασκευάζουμε ηλεκτρονικές βέργες μέτρησης καυσίμων και μέχρι σήμερα παραμένουμε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που κατασκευάζει αυτό το προϊόν.
Η Εταιρεία και εκτός της προμήθειας του εξοπλισμού, εγκαθιστά και συντηρεί όλα τα μηχανήματα που διαθέτει μέσω τη Τεχνικής Εταιρείας «ΜΠΟΗ Μ. – Ι. ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ Ο.Ε«.

Από το 2003 που η Εταιρεία ξεκίνησε τις δραστηριότητες της, κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσίων που διαθέτει. Σκοπός της Εταιρείας είναι να παρέχει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες της και να αναπτύσετε συνεχώς εισάγοντας νέες ιδέες και τεχνολογίες στην αγορά, φιλικές προς το περιβάλλον οι οποίες θα καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις.

Μέσω των συνεργατών της Εταιρείας μπορούμε να διαθέσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας σε όλη την Ελλάδα και είμαστε ανά πάσα στιγμή κοντά στον πελάτη για ότι χρειαστεί. Από την αποστολή μίας προσφοράς έως την πώληση του προϊόντος, την εγκατάσταση αυτού και την μελλοντική υποστήριξή του.

Η εταιρεία συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του εξωτερικού και συνεχώς εμπλουτίζει την γκάμα των προϊόντων της με νέα και καινοτόμα είδη. Βασικά προϊόντα της εταιρείας είναι:

* Αντλίες καυσίμων PRIME Κορέας και αντλίες BOIS με κατασκευή την Κίνα

* Συστήματα διαχείρισης πρατηρίων καυσίμων,εγκαταστάσεων & βυτίων (Σύστημα εισροών – εκροών). Το λογισμικό κατασκευάζεται από την εταιρεία μας και ο εξοπλισμός δεξαμενών, ηλεκτρονικές βέργες, από την Ιταλική εταιρεία Start Italiana

* Εξοπλισμός βυτίου & εγκαταστάσεων καυσίμων όπου συνεργαζόμαστε με τους οίκους:
EMCOWHEATON Αγγλίας : Γενικός εξοπλισμός βυτίου & το σύστημα ηλεκτρονικής σφράγισης διαμερισμάτων,
SATAM Γαλλίας : Ογκομετρητές καυσίμων,
Veeder Root Αμερικής : ηλεκτρονικά & μηχανικά καταγραφικά ογκομετρητών,
SILEA Ιταλίας : Βραχίωνες φόρτωσης

* Σύστημα μετατροπής ατμών σε καύσιμο REFINER από τον οίκο VR REFINER Αγγλίας,

* Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων του οίκου LAFON Γαλλίας

* Γενικός εξοπλισμός & υλικά εγκατάστασης όπως:
– Αερόμετρα όλων των τύπων Blitz Γερμανίας & AIRTEC Σιγκαπούρης,
– Λιτρόμετρα AILE Κίνας,
– Παρελκόμενα αντλιών (ακροσωλήνια, βαλβίδες ασφαλείας, σωλήνες) OPW Αμερικής, ELAFLEX Γερμανίας, AILE Κίνας,
– Καπάκια & φρεάτια δεξαμενών Forecourt Αγγλίας, Fibrelite Αγγλίας, Lamperti/Easy Lift Ιταλίας,
– Υλικά εγκατάστασης (ποδοβαλβίδες, ανάκτηση ατμών, entry boot κ.α) AILE Κίνας, Forecourt Αγγλίας, Ridart Ιταλίας

Αφοί Μπόη & Σία Ο.Ε: Συνέπεια, Σεβασμός, Ποιότητα

Αντλίες Καυσίμων, Παρελκόμενα Αντλιών, Εξοπλισμός Υγραερίου, Διανομείς Υγραερίου, Δεξαμενές Υγραερίου, Αντλιτικά Υγραερίου, Παρελκόμενα Διανομέων Υγραερίου, Αυτοματισμοί Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων, Κεντρική Κονσόλα Αντλιών, Δείκτες Στάθμης Δεξαμενών, Διαχείριση Στόλων Υπαλλήλων, Μετρητές – Εξοπλισμός Βυτίου – Ηλεκτρονική Σφράγιση Βυτίου, Μετρητές Βυτίων και Εγκαταστάσεων, Ηλεκτρονικά Καταγραφικά και Λοιπός Εξοπλισμός Βυτίου, Ηλεκτρονική Σφράγιση Βυτίου, Μηχανολογικός Εξοπλισμός για την Κατασκευή Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων, Σωληνογραμμές Πρατηρίου, Εξαρτήματα Σωληνογραμμών, Πλαστικά Φρεάτια Δεξαμενών – Αντλιών, Υλικά Εγκαταστάσεων – Δεξαμενών, Ηλεκτρονικά Αερόμετρα, Μηχανολογικός Εξοπλισμός Πλυντηρίων και Συνεργείων